Kontakt oss

Har du spørsmål om skreddersydde turer, Lurer du på om noe er mulig å gjennomføre eller ikke? Vi er til enhver tid oppdatert på siste informasjon fra myndighetene og sørger for å gjennomføre tiltak deretter. Send oss en

mail

eller ring oss på

91 00 77 72

Boreal Travel har hovedkontor i Stavanger og har siden 1988 tilbudt reiser i inn- og utland via reisebyrået Boreal Reiser. Vi er Norges største agent for Hurtigruta og kjenner til alle perlene av reisemål langs hele Norskekysten. Vi tilbyr ferdige turer, men skreddersyr også gjerne det som passer deg best. Boreal Travel driver også tur/charter, ekspressbuss og flybuss, samt planlegging og gjennomføring av transportlogistikk ved store arrangementer.

Vi driver også alle leiebilstasjonene til Hertz i Finnmark. Boreal Travel er et datterselskap av Boreal AS, en av Norges største operatører av persontransporttjenester på vei og sjø.

North Adventure

Les mer om oss her

North Adventure har hovedkontor i Alta og har i 16 år tilbydd unike reiseopplevelser i Norge, til kunder fra hele verden. Vi har i flere år lett oss frem til og vist det beste Nord-Norge har å by på.
I 2019 ble daglig leder, Henriette B. Eilertsen, tildelt Nord-norsk Markedsføringspris av NHO Reiseliv for det arbeidet hun har gjort for å fremme reiselivet i Nord-Norge i inn- og utland.
Nå står vi klare for å hjelpe deg med å skape den beste ferieopplevelsen i ditt eget land. Vårt team av dyktige og erfarne medarbeidere er eksperter på å finne eller skreddersy den ferien som passer nettopp dere best.

Sammen

Vi har slått sammen kunnskapen vår for å kunne tilby deg det beste av Norge, i hele Norge. Vår ambisjon er skape de unike reiseopplevelsene, slik at du får en tur du sent vil glemme.

Samarbeid

Utforsk Norges skjulte kriker og kroker! Vi samarbeider med Hertz og Hurtigruten og hjelper deg å sy sammen reiser med både buss, båt og leiebil i hele landet.